NL Doet: de grootste vrijwilligersactie van Nederland

nl doet

NL DOET  

In onze blog van deze maand vragen wij graag aandacht NL DOET op 9 en 10 maart 2018.

“ Alleen kan je niks, je moet het samen doen “ (Johan Cruijff). In het weekend van 9 en 10 maart  kan je in Nederland samen klussen doen. Ook vanuit stichting sport en spel Haren doen wij hier aan mee.

Sport en spel Haren doet met een groep vrijwilligers uit de buurt (Haren en omstreken) mee met NL DOET. Als goed doel hebben wij dit jaar gekozen mee te helpen de schooltuin bij de Mikkelhorst aan de Klaverlaan voorjaar klaar te maken. Op vrijdag 9 maart tussen 09:30-14:30 uur. Dit wordt vanuit Stichting Kind En Groen georganiseerd en wij dragen hier graag ons steentje aan bij De Mikkelhorst, een prachtige plek in de buurt!

Omschrijving van de klus

Palen vervangen, tafels verven, dahlia’s oppotten, gaaspanelen monteren, stopcontact + lamp aanleggen, paden en tegels onkruidvrij maken, antiworteldoek in de grond maken en nog vele andere kleine klusjes.

Resultaat

Als al deze klussen gedaan zijn kunnen de kinderen en vrijwilligers weer een mooi tuinseizoen tegemoet gaan. Help jij ook mee de schooltuin voorjaar klaar te maken? Meld je dan aan op de website van NL DOET. Of stuur dan een mailtje naar ons (sportenspelharen@gmail.com).

Aanmelden op de website van NLDOET is prima te doen via: https://www.nldoet.nl/ vul je plaats gemeente of postcode in, zoek een klus en je kan aanmelden. Ook als je dus niet uit Haren en omstreken komt, er zijn er door het hele land nog vele extra handen nodig.

Dit wordt georganiseerd vanuit het Oranjefonds www.oranjefonds.nl Meer informatie over de Mikkelhorst op www.mikkelhorst.nl.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial