Activiteiten Sport en Spel 2019

Vanaf maart zullen er gedurende het hele jaar activiteiten plaats vinden op de Koeman Playground in Haren in samenwerking met de sportcoaches en buurtsportcoaches Haren, Menco Oedzes vakdocent bewegingsonderwijs van de Borg, Henk Schuster van de Floorballacademie Nederland en tal van andere sport en beweegaanbieders die zich hebben aangemeld en/of waar we mee in gesprek zijn.

Lijkt het u als vereniging, stichting, als sociaal maatschappelijke organisatie ook leuk hieraan een bijdrage te leveren, dat kan! Gedurende het jaar is het namelijk ook de bedoeling dat er workshops en clinics worden gegeven om zo jong en oud te stimuleren om te gaan bewegen en elkaar te ontmoeten in de openbare ruimte. Voor verenigingen en dergelijke kan het leuk zijn om zo nieuwe leden bij de vereniging te betrekken.

Lijkt dit u leuk als organisatie? Stuurt u dan een mailtje naar sportenspelharen@gmail.com of bel/app met nummer: 0619059095.

Overzicht van de activiteiten op en aanmelden kan via sportcoachharen.nl/activiteiten hier staan alle activiteiten in Haren en omstreken vermeld. Overzicht van alleen activiteiten op de Koeman Playground kunt u ook vinden op sportenspelharen.nl/agenda

Mochten er nou activiteiten bij de Koeman Playground ‘vol zijn’ u kunt altijd even komen kijken/informeren of er toevallig nog een plekje over is voor u of uw (klein)kind. Vaak is er aanloop genoeg om samen iets anders te ondernemen, een balletje trappen, frisbeeën, badmintonnen, boccacio (soort jeux de boules) om maar eens iets te noemen.

Eerstvolgende data activiteiten: (houdt u daarna onze agenda plus sportcoachharen.nl/activiteiten in de gaten..)

Dinsdag 5, 12, 19, 26 maart tussen 15:00-16:30 uur

Vrijdag 8, 22 maart tussen 15:00-16.30 uur

Zaterdag 16 maart tussen 14:00-16:00 uur

Adres: Wederikweg 19, 9753 AA Haren.

Wij wensen u heel veel plezier toe in 2019!

Namens alle vrijwilligers en partners, team sport en spel Haren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial