Opening Playground

Eindelijk is het dan zover 😊
Na vijf jaren met voor en tegenspoed (de nodige hobbels dienden genomen te worden) was het afgelopen 30 november 2018 eindelijk zover, de aanleg en realisatie van de “Koeman Playground”. We zijn enorm trots en blij met het uiteindelijke eindresultaat! We willen vanuit sport en spel Haren iedereen enorm bedanken voor alle steun en bijdrage die een ieder hier in geleverd heeft. Dit valt ook terug te lezen op de borden bij de ingangen van de “Koeman Playground”.

In samenspraak en samenwerking met verschillende (maatschappelijke) organisaties hopen we de aankomende jaren veel plezier te mogen gaan beleven met zijn allen. Zo maken we in 2019 begin/medio maart een goede start door middel van het uitvoeren van een ‘sociaal ontmoetings -en beweegprogramma.

Data zijn terug te vinden op onze agenda en onder nieuws, tevens zijn er naast activiteiten op de Koeman Playground tal van andere activiteiten in Haren en omstreken georganiseerd door de sportcoaches Haren, dit valt terug te zien op sportcoachharen.nl/activiteiten.

De Koeman Playground zal verder worden afgewerkt eind april, begin mei, de playground zal dan worden afgemaakt met een groene sportcoating met witte belijning, dit betreft de afwerking van de vloer. In verband met weersomstandigheden was dit niet eerder mogelijk.

Geniet ervan en heel veel plezier gewenst de aankomende jaren, team sport en spel Haren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial